Szavazás

Milyen terméket fejlesszünk ki?:

Belépés/Regisztráció

Bemutatkozás

 

Cégünk speciálisan plexi lemezek valamint kiemelten plexi csövek és rudak forgalmazásával, plexi termékek gyártásával és plexi alapanyagú vizes dekorációk előállításával foglalkozik. Megalakulásunkat követően, a reklámipar térhódításával megnőtt az igény a színvonalas, kreatív reklámeszközök, reklámberendezések iránt, így tapasztalt szakembereinkkel komoly műszaki fejlesztésekbe kezdtünk. Ennek eredményeképpen újabb tevékenységi körökkel bővültünk, mint a komplett kiállítási installációk, mozgó, világító reklámberendezések, egyedi display-ek és dispenserek gyártása, elsősorban plexiből.

Megalakulásunk óta folyamatosan törekszünk megrendelőink igényeinek magas színvonalú kielégítésére, valamint a szolgáltatási színvonalunk folyamatos fejlesztésére.

Tevékenységeink közül kiemelt helyet foglalnak el a plexiből készült termék- és árubemutató installációk, komplett kiállítás installációk; mozgó, világító reklámberendezések,POS/POP termékek, valamint a reklámtáblák gyártása.
Plexiből készült egyéb termékeink - pl. prospektustartók, áruemelők, menütartók, ársínek, tájékoztató táblák, stb. - formájukkal, megjelenésükkel a lényeg kiemelését szolgálják, valamint az eladáshelyi reklámfeladatokat is megoldják.
Dekorációs termékeink közül a  vizes dekorációk a legkedveltebbek. Pezsgő, világító, egyszínű és színváltós változatban kínáljuk plexi vízfalainkat, vízoszlopainkat, amelyek kiállítások, bemutatók alkalmával bérelhetők is.
Egyedi termékünk a számítógép által vezérelt többcellás vízfal, amely kitűnő figyelemfelkeltő, valamint céges reklámhordozóként funkcionál.
Csapatunk célja, hogy az általunk készített reklámhordozók kreatív módon feleljenek meg a funkcióból eredő és esztétikai, dekorációs követelményeknek.  A megrendelők igényeit, elvárásait a lehető legmagasabb színvonalon teljesítjük, ezáltal hozzásegítve termékeit és vállalkozását sikereinek növelésében.
 

Reméljük, hamarosan partnereink között üdvözölhetjük Önt!